Policisti iščejo lastnika dveh kozlov, ki sta bila najdena v Pavlovcih pred vaškim domom

Ker jim ni uspelo najti lastnika, so za kozla poskrbeli domačini. Naprošajo, da v kolikor kdo prepozna lastnika kozlov to sporoči na PP Ormož.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. junij 2022 ob 08:37
Dva najdena kozla

Dva najdena kozla

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 24. junija, ob 9.56 so bili obveščeni o delovni nesreči. Policisti so na kraju ugotovili, da se je pri opravljanju del poškodoval delavec. Odpeljan je bil v SB Ptuj.

Ob 13.40 so v Ormožu zasegli prepovedano drogo. Ob 14.10 so obravnavali kaznivo dejanje Goljufije. Pri tem bi opozorili ljudi, naj ne nasedajo spletnim goljufom, naj ne odpirajo neznanih pošt na spletu, naj ne komunicirajo preko spleta z neznanci in naj nikakor ne nakazujejo denarja neznancem.

Ob 23.32 so bili obveščeni o kršitvi ZJRM -1. Kršitelju bo izdan plačilni nalog v zvezi kršitev določil ZJRM-1.

Požar

Zaradi požara iz objekta evakuirali stanovalce


V soboto, 25. junija, ob 13.41 je bil v cestnem prometu ustavljen voznik kolesa z motorjem. V postopku je bilo ugotovljeno da v cestnem prometu vozi v neregistrirano kolo z motorjem, prav tako je indikator preizkusa alkoholiziranosti pokazal, da vozi pod vplivom alkohola. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 16.34 so bili obveščeni o požaru na več stanovanjski hiši v Ormožu. Po končanem ogledu kraja sledi obvestilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju, saj je tuja krivda izključena.

Ob 19.38 so bili obveščeni, da se oseba nahaja na železniških tirih. Oseba je bila predana v oskrbo zdravstvenemu osebju in bo o dogodku obveščeno Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 20.25 so policisti v cestnem prometu ustavili voznika tovornega vozila. V postopku je indikator preizkusa alkoholiziranosti pokazal, da voznik vozi pod vplivom alkohola. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 0.20 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom in sicer je neznani voznik neznanega vozila po trčenju v drugega udeleženca v cestnem prometu zapustil kraj prometne nesreče ne da bi nudil svoje podatke. Ob izsleditvi neznanega voznika bo zoper njega uveden hitri postopek.

V nedeljo, 26. junija, ob 19.06 so bili obveščeni, da se v Pavlovcih pred vaškim domom nahajata dva kozla. Ker jim ni uspelo najti lastnika, so za kozla poskrbeli domačini. Naprošajo, da v kolikor kdo prepozna lastnika kozlov to sporoči na PP Ormož.

Ob 20.37 uri so obravnavali tri osebe, katere so se medsebojno žalile in s tem kršile javni red in mir. Vsem trem je bil izdan plačilni nalog

Ob 01.20 so policisti v cestnem prometu ustavili voznika osebnega vozila. V postopku je indikator preizkusa alkoholiziranosti pokazal, da voznik vozi pod vplivom alkohola. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, začasno odvzeto vozniško dovoljenje ter prepovedana nadaljnja vožnja.



Več v Črna kronika