Zaključna prireditev vrtca in šole Razkrižje

Vrtec je v Domu kulture Razkrižje pripravil zaključno prireditev, na kateri so se predstavile vse tri skupine. Nekaj dni pozneje so se z zaključno prireditvijo od šolskega leta poslovili še učenci osnovne šole.

Prlekija-on.net, sreda, 29. junij 2022 ob 08:23
Zaključna prireditev vrtca in šole Razkrižje

Zaključna prireditev vrtca in šole Razkrižje

V torek, 14. 6. 2022, je bil za vrtec Razkrižje prav poseben dan. Vrtec je namreč v Domu kulture Razkrižje pripravil zaključno prireditev, na kateri so se predstavile vse tri skupine.

V tem letu so se v vrtcu veliko igrali, plesali, smejali, jokali, se naučili in spoznali veliko novih stvari. Predvsem pa so si dali časa, ljubezni, razumevanja in veliko možnosti za rast in učenje.

Zaključno prireditev so začeli naši najmlajši, ki so s pesmijo in plesom Jaz gradim prijateljstvo pogumno stopili na veliki oder.

Skupina »sredinčkov« nas je skozi njihovo vrtčevsko leto popeljala z venčkom pesmi Dobro jutro, dober dan, Žuželčji žur, Žabja svatba in Navihana pesem. Svoj nastop so zaključili s povabilom na počitnice Jaz pa pojdem na Gorenjsko.

Prireditev so zaključili najstarejši otroci, ki pogumno korakajo v prihodnost kot bodoči šolarji. Skupaj z njihovim vzgojiteljem, ki je zaigral na harmoniko, so zapeli in zaplesali Čebelice, Enkrat je bil en škrat, Pastirček, Mali potepuh, Jaz znam igrati ter pokazali, kaj za njih pomeni Ko si srečen. Ob koncu prireditve so se naši ponosni bodoči prvošolčki poslovili s himno Mini maturanti.

V četrtek, 23. 6. 2022, so se z zaključno prireditvijo od šolskega leta poslovili še učenci osnovne šole. Učenci so pokazali veliko talentov in ustvarjalnosti. Oder je kar pokal od petja, plesa, igranja na inštrumente, deklamacij. Predstavili so se čisto vsi razredi. Na prireditvi so zbirali tudi prostovoljne prispevke za šolski sklad. Zbrali so 372,91 EUR.

Voditeljici prireditve osmošolki Zoja Zadravec Vidovič in Žana Ostrc sta prireditev zaključili z besedami: »Bilo je zares lepo. Videli smo, kakšne talente skrivamo učenci naše šole. Lahko si čestitamo in smo ponosni nase. Pokazali smo, koliko talentov imamo. Vsak izmed nas je edinstven in poseben. Ta drugačnost nas bogati. Zato se moramo sprejemati takšne, kakršni smo in pomagati drug drugemu. Skupaj zmoremo! Imejmo se radi, spoštujmo drug drugega in nam bo lepo na naši prekrasni šoli!«

Odnosi so kot električni tokovi: napačne povezave vam bodo povzročile šok v življenju, tiste prave pa ga bodo osvetlile.



Več v Kultura in izobraževanje