Pijana partnerka žalila partnerja, policisti so jo pridržali do streznitve

Ker kljub opozorilom policistov na kraju s kršitvijo ni prenehala, je bilo zoper kršiteljico odrejeno pridržanje na policijski postaji do streznitve. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Prlekija-on.net, petek, 1. julij 2022 ob 08:52
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 30. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 20.20 se je na policijski postaji oglasila občanka, katera je prijavila tatvino denarnice na območju Ljubljane. Sprejeta je bila prijava, katera bo odstopljena na PP LJ-Bežigrad.

Ob 21.00 je bil v Krčevini zaustavljen voznik osebnega avtomobila, kateri je imel 0.64 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, katero bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno Okrajno sodišče.

Ob 23.10 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je pijana partnerka žalila partnerja in ker kljub opozorilom policistov na kraju s kršitvijo ni prenehala, je bilo zoper kršiteljico odrejeno pridržanje na policijski postaji do streznitve. Izdan ji je bil plačilni nalog.



Več v Črna kronika