Na avto srečanju se je zbralo preko 280 avtomobilov

Avto Klub kobra Prekmurje je v Rogašovcih organiziral že 7. avto tuning show. Tokratno srečanje je bilo največje tovrstno srečanje v Sloveniji do sedaj, saj se je zbralo preko 280 prijavljenih avtomobilov iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške.

Prlekija-on.net, nedelja, 3. julij 2022 ob 21:26
7. Avto tuning show Cobra team

7. Avto tuning show Cobra team

Člani Avto Kluba kobra Prekmurje so v soboto, 2. julija, v Rogašovcih organizirali že 7. avto tuning show. Tokratno srečanje je bilo največje tovrstno srečanje v Sloveniji do sedaj, saj se je zbralo preko 280 prijavljenih avtomobilov iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške.

Obiskovalci so lahko videli številne predelane avtomobile, klubske in adrenalinske igre, vroče punce ter še marsikaj. Možno se je bilo tudi ohladiti v bazenu, naposlušati dobre glasbe, poskrbljeno pa je bilo tudi za pijačo in jedačo.

Potekala so tudi tekmovanja v več kategorijah, kot so top 40 on show, top 10 exclusive cars, the best multimedia car, the best paint job, the best airbrush, najštevilčnejši klub, loudest car (filter) top3, loudest car (izpuh) top3, the best of show, the strongest car on show (ps)... Rezultate tekmovanj bomo dodali pozneje.



Več v Družabno