V prometnih nesrečah poškodovana motorist in kolesar

Zasežen je bil osebni avtomobil znamke BMW, za katerega je bilo ugotovljeno, da je ukraden. Okoliščine policisti še ugotavljajo.

Prlekija-on.net, nedelja, 10. julij 2022 ob 09:26
Policija

Policija

Policisti PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali tri kazniva dejanja, pet prometnih nesreč, sedem kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil.

V prometnih nesrečah sta bila lažje telesno poškodovana dva udeleženca. Izven naselja Lipovci je zaradi neprilagojene hitrosti padel motorist, v Murski Soboti pa je med vožnjo s kolesom padel kolesar, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve grožnji ter tatvina artiklov v trgovini. Zasežen je bil osebni avtomobil znamke BMW, za katerega je bilo ugotovljeno, da je ukraden. Okoliščine policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Lendava.



Več v Črna kronika