V ponedeljek trem voznikom začasno odvzeli vozniško dovoljenje zaradi vožnje pod vplivom alkohola

Ormoški policisti so odvzeli tudi dokumente državljanoma Hrvaške, zaradi neplačila globe za cestno prometni prekršek.

Prlekija-on.net, torek, 12. julij 2022 ob 12:33
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 11. julija, ob 09.20 v naselju Lešnica obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Vozniku je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Ob 11.15 so na podlagi odredbe Okrajnega sodišča Ormož, na Okrajno sodišče Ptuj privedli osebo, katera se ni odzivala na vabila sodišča.

Ob 14.25 so bili s sklepom odvzeti dokumenti državljanoma R Hrvaške zaradi neplačila globe za cestno prometni prekršek.

Ob 15.28 uri so v naselju Sveti Tomaž začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 16.15 uri so v naselju Gornji Ključarovci začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 18.49 uri so v naselju Središče ob Dravi obravnavali požar. Po vseh zbranih obvestilih bodo na Okrožno državno tožilstvo podali poročilo.

Ob 19.19 uri so v naselju Hum pri Ormožu začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 19.32 uri so obravnavali kaznivo dejanje Nasilje v družini. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper osumljenega podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo.

Ob 22.23 so v naselju Savci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Ker sta vozilo in voznik izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, so na kraju odstopili od ogleda. Izdano je bilo potrdilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika