Ljutomerski policisti obravnavali tatvino denarja

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

Prlekija-on.net, sobota, 13. avgust 2022 ob 16:19
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala z lažjimi, ena pa s hudimi telesnimi poškodbami. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in šest kršitev javnega reda.

Okrog 18.50 ure je v Murski Soboti voznica osebnega avtomobila v križišču izsilila prednost vozniku mopeda, kateri pri trčenju padel in se huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete je bila na bencinskem servisu v Grabonošu obravnavana tatvina goriva. V Borejcih je neznanec iz parkiranega osebnega avtomobila odtujil obe registrski tablici z oznako MS KR-710. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino denarja, soboški pa povzročitev lahke telesne poškodbe. Obravnavano je bilo še kaznivo dejanje ponarejanja listin.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. V Murski Soboti je bil pridržan kršitelj, kateri se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika