Voznica pod vplivom alkohola trčila v invalida, ki se je pri tem huje poškodoval

Zaradi nepravilnega prehitevanja in vožnje pod vplivom alkohola je trčila v voznika invalidskega vozička na motorni pogon.

Prlekija-on.net, sreda, 17. avgust 2022 ob 08:35
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču, dva primera povoženja divjadi ter požar zaradi udara strele.

Malo po 19.00 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Tešanovci, kjer je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega prehitevanja in vožnje pod vplivom alkohola trčila v voznika lahkega motornega vozila, invalidski voziček na motorni pogon. Invalidski voziček se je pri tem prevrnil, oseba pa se je huje poškodovala in je bila odpeljana na zdravljenje v bolnišnico.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina električnega skiroja, goljufija, tatvina mobitela in poškodovanje tuje stvari. Lendavski policisti so zaustavili kombinirano vozilo, v katerem je državljan Romunije prevažal trinajst tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v
Slovenijo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika