Meteorplast ŠIC bar nudil dober odpor državnemu prvaku

Meteorplast ŠIC bar je nastopil na mednarodnem turnirju v Kopru.

Prlekija-on.net, sobota, 27. avgust 2022 ob 09:36
Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar

V sklopu priprav na novo sezono v 1. slovenski futsal ligi se je ljutomerski Meteorplast ŠIC bar v petek, 26. avgusta 2022, udeležil mednarodnega turnirja v Kopru. V konkurenci udeležencev letošnje evropske lige prvakov slovenskega prvaka Dobovca in hrvaškega Pulja ter domačega Bronxa so Ljutomerčani osvojili četrto mesto.

Meteorplast ŠIC bar je na Primorskem nastopil v oslabljeni zasedbi. Manjkali so Tjaž Lovrenčič, Rok Šnofl, Denis Knežević, Urban Goričan, Toni Kovše in Aljaž Ruis. Kljub številnim odsotnim so varovanci Roberta Grdovića za ta del priprav prikazali všečni predstavi. V polfinalu so moči merili z večkratnim slovenskim prvakom Dobovcem. Po rednem delu se je dvoboj končal brez zmagovalca z izidom 1:1 (1:1), strelec za Meteorplast ŠIC bar pa je bil Aljaž Goznik. Sledili so kazenski streli, kjer so več sreče imeli igralci Dobovca in se z izidom 4:3 uvrstili v finale. V tekmi za 3. mesto je ljutomerska ekipa nudila dober odpor tudi gostiteljem, ki so na koncu slavili z 2:0 (0:0). Mednarodni turnir so dobili futsalerji hrvaške ekipe iz Pulja, ki so v finalu slavili z 2:0.

Ljutomersko moštvo bo v prihodnjem tednu nadaljevalo s treningi in pripravami na prvo uradno tekmo nove sezone, ko bo 3. septembra 2022, gostovalo v Zagorju pri Mlinšah.



Več v Šport