Iščejo se prodorne ideje, izumi in inovacije!

Za vse, ki si želijo iz povprečja, je sodelovanje na 6. Slovenskem forumu inovacij priložnost več, da se izkoristi ponujeno

Prlekija-on.net, četrtek, 25. avgust 2011 ob 10:42
6. Slovenski forum inovacij

6. Slovenski forum inovacij

JAPTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo organizira 6. Slovenski forum inovacij, kjer se na enem mestu zberejo podjetja, mladi, inovatorji, raziskovalne in druge podporne institucije.

JAPTI trenutno zbira prijave najboljših idejnih osnutkov, prototipov, inovacij, ki jih bo ocenila nacionalna strokovna komisija in dala verodostojen pečat inovativnosti in tehnološki razvitosti, kar lahko predstavlja za prijavitelja konkurenčno prednost ali dodatno priznanje. Rok za prijavo del je do vključno 12. Septembra 2011.

Izbranim 45 inovacijam bo JAPTI omogočil brezplačno predstavitev na dvodnevnem dogodku, 6. Slovenski forum inovacij, z vso potrebno infrastrukturo. Poleg tega bo vsaka inovacija objavljena tudi v dvojezičnem (slovensko-angleškem) nacionalnem katalogu inovacij in druge javne predstavitve.

6. Slovenski forum se bo letos odvijal 22. in 23. novembra 2011, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani. Za obisk dogodka bo omogočen prost vstop za vse obiskovalce. Pričakujejo več kot 3.000 obiskovalcev, med drugo zainteresirano javnostjo tudi potencialne poslovne partnerje, investitorje in kupce. Več informacij in možnost prijave: www.foruminovacij.si.


Več v Slovenija