Dan športa za najmlajše

Predšolski otroci iz vrtca Ljutomer, vrtca Cven, vrtca Stročja vas, vrtca Cezanjevci, vrtca Veržej in vrtca Mala Nedelja so se v športni dvorani ŠIC Ljutomer preizkusili v spretnostnem poligonu z različnimi pripomočki, v osnovnih motoričnih vajah, osnovnih oblikah gibanja, igrah z žogo in plesu.

Prlekija-on.net, sreda, 12. oktober 2022 ob 08:02
Dan športa za najmlajše

Dan športa za najmlajše

Občinsko društvo prijateljev mladine Ljutomer in Športna zveza Ljutomer že nekaj let skupaj pripravljata Dan športa za najmlajše, ki se odvija v tednu otroka. Udeležijo se ga predšolski otroci iz vrtcev UE Ljutomer.

Zelo smo veseli, da smo se po dolgem času spet videli v živo, saj smo v zadnjih letih, zaradi epidemije, bili primorani dogodek izvesti virtualno. Tako so se predšolski otroci iz vrtca Ljutomer, vrtca Cven, vrtca Stročja vas, vrtca Cezanjevci, vrtca Veržej in vrtca Mala Nedelja v športni dvorani ŠIC Ljutomer preizkusili v spretnostnem poligonu z različnimi pripomočki, v osnovnih motoričnih vajah, osnovnih oblikah gibanja, igrah z žogo in plesu.

ODPM je poskrbelo za jabolka in jabolčni sok, da so se otroci lahko po športnih dejavnostih okrepčali, Športna zveza Ljutomer pa je vsem sodelujočim podarila spominske medalje, ki so jih izdelali učenci iz OŠ Cvetka Golarja Ljutomer.

Za dodatno popestritev dogajanja je poskrbel kasač Tinko, ki je zabaval otroke in se z njimi tudi fotografiral.

V imenu Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer in Športne zveze Ljutomer se zahvaljujemo vsem sodelujočim vrtcem, otrokom in strokovnim delavkam.

Se vidimo spet prihodnje leto!

Športna zveza Ljutomer



Več v Najmlajši