Voznik kolesa z motorjem padel in utrpel serijski prelom reber

Radgonski policisti so pridržali kršitelja, kateri je doma razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

Prlekija-on.net, nedelja, 16. oktober 2022 ob 08:10
Voznik se je huje poškodoval

Voznik se je huje poškodoval

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč. Pri tem se je ena končala s hudimi, dve pa z lahkimi telesnimi poškodbami. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru, dva primera povoženja divjadi, dve kaznivi dejanji in pet kršitev javnega reda.

V Murski Soboti je zaradi neprilagojene hitrosti pri zavijanju padel voznik kolesa z motorjem. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo, serijski prelom reber.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali zatajitev, radgonski pa poškodovanje tuje stvari.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Radgonski policisti so pridržali kršitelja, kateri je doma razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika