Poljak in Čeh z ukradenima voziloma

Na mejnem prehodu Gruškovje so zaustavili državljana Poljske in državljana Češke

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. avgust 2011 ob 13:142
V petek, 26. avgusta, ob 5.35 so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na izstopu iz države kontrolirali 35-letnega državljana Poljske.

Ob kontroli vozila Audi Q7, poljskega registrskega območja, so ugotovili, da je bilo vozilo odtujeno leta 2010 v Italiji. Vozilo so zasegli. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Ponarejanje listin bodo zoper moškega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

V soboto, 27. avgusta, ob 13. uri pa so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na izstopu iz države kontrolirali 31-letnega državljana Češke.

Ob kontroli vozila Volkswagen golf, poljskega registrskega območja, so ugotovili, da je bilo vozilo odtujeno leta 2008 v Češki. Vozilo so zasegli. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Ponarejanje listin bodo zoper moškega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu so sporočili iz PU Maribor.

Tudi Makedonec z ukradenim vozilom
V torek, 30. avgusta, ob 0.05 so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na izstopu iz države kontrolirali 39-letnega državljana Makedonije. Ob kontroli vozila Mercedes-Benz SL 500, nemškega registrskega območja, so ugotovili, da je bilo vozilo odtujeno leta 2010 v Italiji. Vozilo so zasegli. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Ponarejanje listin bodo zoper moškega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.


Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25