Policisti obravnavali neomogočanje stika z otrokom, grožnjo, goljufijo, vlom v stanovanjsko hišo, nasilje v družini...

Izven naselja Grabonoš je padel voznik mopeda, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v robnik in padel po vozišču ter se poškodoval.

Prlekija-on.net, sobota, 22. oktober 2022 ob 07:47
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi telesno poškodovali, devet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pri nezakonitem prehodu meje prijeli šest tujcev, zasegli osebni avtomobil, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 10.45 je izven naselja Grabonoš, voznik mopeda, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v robnik ter padel po vozišču. Pri tem se je lahko telesno poškodoval. Ob 15 uri je v Veliki Polani padla kolesarka in se lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino registrskih tablic z oznako MS IK-793, tatvino delov z vozila, uporabo negotovinskega plačilnega sredstva, neomogočanje stika z otrokom, grožnjo, goljufijo pri točenju goriva, vlom v stanovanjsko hišo, poškodovanje stekla in nasilje v družini.

Na območju PP Lendava je bilo prijetih šest tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način.

Voznici je bil zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedovala vozniškega dovoljenja.

Na avtocesti v bližini mostu čez reko Muro je prišlo do požara na priklopniku tovornega vozila. Nastalo je za 2.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika