Mopedist v trčenju huje poškodovan

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini, grožnja in poskus vloma v poslovni prostor.

Prlekija-on.net, nedelja, 23. oktober 2022 ob 07:50
Prometna nesreča, foto: PGD Gornja Radgona

Prometna nesreča, foto: PGD Gornja Radgona

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču in dva primera povoženja divjadi. Dvema voznikoma sta bila zasežena osebna avtomobila, saj nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Včeraj ob 19.30 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Jamna, kjer je prišlo do trčenja med voznico osebnega avtomobila in mopedistom. Slednji je utrpel hude telesne poškodbe in bil prepeljan na zdravljenje v soboško bolnišnico. V ostalih nesrečah je nastala materialna škoda.

Nesreče v cestnem prometu 22.10.2022 19:28 Ob 19.34 sta na cesti Jamna – Žihlava, občina Sveti Jurij ob Ščavnici, trčila...

Objavil/a PGD Gornja Radgona dne Sobota, 22. oktober 2022

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini, grožnja in poskus vloma v poslovni prostor.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota ter na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25