Praznovanja v avgustu

V DOSOR-ju so se spomnili vseh stanovalcev, ki so avgusta praznovali rojstni dan

Filip Matko, petek, 2. september 2011 ob 18:49
Slavljenci

Slavljenci

Zadnji dan avgusta so v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, pripravili kulturno prireditev, ko so se spomnili vseh dvajsetih stanovalk in stanovalcev doma (Rozina Antolin, Mihael Baranja, Muhedin Bender, Tomislav Butenko, Irena Čarni, Benedikta Henigman, Jože Hlebce, Dušan Kokol, Ljudmila Koželj, Ivanka Krapež, Franjo Meglič, Albin Mesojedec, Roza Novak, Mara Ribnikar, Marija Rola, Zdenka Šegula, Franc Šliber, Avgusta Vlaj, Bernarda Vukovič in Brigita Živec), ki so v tem poletnem mesecu praznovali rojstni dan.

Pravi pevski koncert je za vse pripravil domski pevski zbor Večerna zarja, ki ga vodi Suzana Divjak, na klavirju pa je pevke in pevce spremljala Melita Divjak. Ob večini pesmi so se z glasovi pridružili tudi vsi v domski restavraciji.

Ena izmed slavljenk, Brigita Živec, je vsem spregovorila kar sama, k čestitkam pa se je pridružila Mojca Kumlanc iz DOSOR-ja, ki je vsem razdelila priložnostna darila s posvetilom. Tudi slavljenka, Marija Rola, pa je bila nagrajena še z nahrbtnikom, kajti bila je izžrebana za poslan pravilni odgovor na nagradno vprašanje v Dosorjevih novičkah. Okroglo obletnico, 80 let, je praznovala Rozina Antolin! Sledilo je še sladkanje s torto, ki so jo tradicionalno odlično pripravili v Dosorjevi domski kuhinji.


Več v Družabno