V Ljubljani je potekal najbolj vroč erotični show v Evropi

Eroticdays je postregel z vrhunskimi predstavami, ki so ene najboljših in najbolj vročih v svetovnem merilu.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. november 2022 ob 18:21
Eroticdays 2022

Eroticdays 2022

Minuli vikend je prvič v Ljubljani potekal Eroticdays. Po tem, kar smo videli in doživeli, lahko rečemo, da najbolj vroč in najbolj spektakularen erotični show v celi Evropi. Slednji je postregel z vrhunskimi predstavami, ki so ene najboljših in najbolj vročih v svetovnem merilu. Nikjer na svetu ne boste na glavnem odru videli tega, kar je bilo mogoče minuli petek in soboto doživeti v Ljubljani, na prvem in otvoritvenem Eroticdays z legendo italijanske erotične scene Roccom Siffredijem.

Eroticdays je zares postregel z edinstvenimi in ekskluzivnimi predstavami, ter še nikoli videnimi predstavami. Na najbolj vročem in norem spektaklu letos, je na šestih različnih odrih nastopilo več kot štirideset vrhunskih akterjev iz erotične industrije. Eroticdays je veliko več, kot je klasični erotični sejem. Prvi Eroticdays v Ljubljani, je v dveh dneh postregel z več kot sto različnimi in spektakularnimi dogodki.

Na erotičnem spektaklu so pod taktirko legendarnega Rocco Siffredi-ja nastopili vrhunski igralci in igralke iz industrije za odrasle kot so Chery Kiss, Alexis Crystal, Aubrey Black, Vince Karter, Anna De Ville, Britany Bardot, Mugur, Amandha Fox, Aaron Rock, Veronica Leal, Ian Scott, Sweet Mery in drugi. Dogodek je povezoval kraj slovenske pornografije in voditelj oddaje Gartnerjev bordel Iztok Gartner.

Rocco Siffredi je svojim oboževalcem in obiskovalcem erotičnega showa v Ljubljani predstavil tudi svoje začetke in zgodbo o tem, kako je pristal v industriji za odrasle. Našel je erotično revijo v kateri je bil fant, ki je na vsaki strani užival z drugo punco. Pri tem si je dejal, da bo naredil vse, da bo tudi on nekoč ta fant. Iskal je možnosti, kako bi lahko prodrl v industrijo za odrasle in tako mu je prijatelj svetoval, da naj obišče kakšen klub za pare t.i. swingers klub. Obiskal je enega izmed teh klubov in spoznal tam čudovita dekleta. Tam ga je tudi odkril prijatelj, ki mu je kasneje pomagal priti v industrijo za odrasle. Njegova mama je sicer hotela, da bi postal župnik, a pot ga je vodila v drugo stran...

Rocco ni mogel skriti svojega navdušenja nad Ljubljano in zares množičnim obiskom prvega erotičnega showa v Ljubljani, tako da smo lahko prepričani, da se bo še vrnil v Slovenijo s svojo vrhunsko ekipo.

Na glavnem in velikem odru so se dogajale najboljše, najbolj nore in najbolj spektakularne predstave. Artisti so zares pripravili show in se maksimalno potrudili, da so bile predstave zares vrhunske in neponovljive. Nekateri izbranci pa so imeli možnost neposredno sodelovati v showu.

EDUCATIONAL ali v t.i. izobraževalni dvorani so potekala različna poučna izobraževanja, o uporabi igračk za odrasle, partnerskih odnosih, kako posneti svoj film, kako postati igralec/igralka, itd.

FREAKY SPACE teater je ponujal različne vsebine in predstave za občinstvo, vse od plesnih pa do najbolj vročih, ki si jih lahko predstavljate.

LADIES SPACE pa je bil posebej in samo za ženski del publike. Tukaj so postavni fantje izvajali najbolj vroče plese in predstave. Vzdušje je bilo fenomenalno in dekleta so lahko iz neposredne bližine spoznale artiste.

PUSSY EXHIBITION prostor pa je poskrbel za živo predstavo intimnih ženskih delov.

Na prireditvenem prostoru se je skrival še prav poseben prostor SPICY SWINGERS, ki je bil namenjen za spoznavanje parov. Ter VIP oder, kjer so vrhunsko poskrbeli za najbolj zahtevne obiskovalce. V sklopu dogodka si je bilo mogoče ogledati in seveda kupiti tudi najrazličnejše igračke za odrasle.



Več v Družabno