Uravnavanje podnebja tudi pri nas?

Čudne sledi na našem nebu

Prlekija-on.net, sreda, 7. september 2011 ob 20:327
Sledi na nebu

Sledi na nebu

Že dolgo se govori o t.i. uravnavanju podnebja, kjer naj bi s posebno prirejenimi letali po našem nebu spuščali sledi, ki bi naj bile sestavljene iz barija, aluminija in silicija.

S temi izpusti naj bi delali raziskave, namenjene upravljanju klimatskega podnebja po svoji volji. Te snovi so izpuščene v ozračje, kjer jih veter razprši in nastanejo nekakšni umetni oblaki, ki zatemnijo sonce. Ti oblaki so pogosto prelivajočih se barv zaradi prahu iz katerega so bili ustvarjeni ter imajo obliko in gostoto popolnoma drugačno od naravnih.

Naš bralec iz okolice Hrastja-Mote, ki nam je poslal spodnje fotografije, je ob tem povedal, da so letala letela zelo nizko in na nebu narisale nekakšno mrežo s temi sledmi. Črte so se nato razširile in nastala je plast megle, ki se je počasi spuščala. Sonce je takrat od te megle bilo skoraj zakrito, ko pa je megla padla na tla, je sonce ponovno močno sijalo kot prej.
Iz česa so sledi na našem nebu?

O teh sledeh oz. chemtrails, kot jih tudi imenujejo, smo že pisali v članku Iz česa so sledi na našem nebu? Takrat je nad Ljutomerom nastal velik "X", ki je nekaj ur potoval po nebu kot megla.

Primesi v teh sledeh naj bi bile nevarne za zdravje, saj naj bi primesi povzročale respiratorne težave, vlakna v njih so polimeri silicija in pri vdihavanju povzročajo silikozo. Aluminijev prah v kratkem obdobju negativno učinkuje na spomin in koncentracijo, v dolgem obdobju pa povzroča simptome podobne Alzheimerjevi bolezni. Barijev prah pa povzroča utrujenost ter zavira imunski sistem in s tem povečuje možnosti za razne bolezni.

Ampak so te kemične sledi še samo teorija, trdnih dokazov, da je v tem kaj resnice, še zaenkrat ni.


Več v Narava