V Ljutomeru zagorelo na električnem vodniku, škode je za tisoč evrov

Na avtocesti so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe v tovornem vozilu odkrili 12 tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. Vsi so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. december 2022 ob 08:14

Požari v objektih transportne infrastrukture 25.12.2022 https://pgd-ljutomer.si/pozari-v-objektih-transportne-infrastrukture-25-12-2022-1908/

Objavil/a PGD Ljutomer dne Nedelja, 25. december 2022

Posredovali so gasilci PGD Ljutomer

Na božičnih štiriindvajset ur so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z marerialno škodo, eno kaznivo dejanje, kršitev javnega reda in miru, prijeli dvanajst tujcev, požar in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino kolesa.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob inetrvenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Na avtocesti so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe v tovornem vozilu odkrili 12 tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. Vsi so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito. Voznik tovornega vozila, bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

V Ljutomeru je zaenkrat iz neznanega vzroka prišlo do požara na električnem vodniku. Napako so sanirali delavca Elektra. Nastalo je za 1.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25