ŠD Hura vabi k športni vadbi

Športno društvo bo ob izkazanem interesu izvajalo tudi tečaje nordijske hoje za odrasle

Prlekija-on.net, četrtek, 15. september 2011 ob 23:12
Športno društvo Hura bo v mesecu oktobru pričelo z izvajanjem športne vadbe za predšolske otroke v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru. Vadba se bo izvajala enkrat oziroma dvakrat tedensko (odvisno od želja) v dveh starostnih skupinah, katerim bo tudi prilagojen način vadbe.

Namen vadbe predšolskih otrok je pridobivanje gibalnih sposobnosti in stik s športom skozi igro, vendar brez vzpodbujanja tekmovalnosti. Otrok skozi igro osvoji gibalno abecedo in vzpostavi zdrav odnos do telesa, športne igre pa mu pomagajo razvijati samozavest in odgovornost do drugih. Tako bodo lahko malčki aktivno preživeli del svojega prostega časa v družbi svojih prijateljev in usposobljenih vaditeljev. Zraven telesnega razvoja otrok bo ukvarjanje s športno dejavnostjo koristno tudi za njihov osebnostni razvoj.

Prav tako bo Športno društvo Hura ob izkazanem interesu izvajalo tečaje nordijske hoje za odrasle, s čimer bodo pomagali pri pravilni telesni dejavnosti odraslih, kar je ob načinu modernega življenja izrednega pomena. 

Za vse informacije so na voljo na telefonski številki 041 410 661 ali na spletni strani www.hurasport.si, kjer lahko sodelujete tudi v nagradni igri in vašemu malčku omogočite 1 mesec brezplačne vadbe z njimi.


Več v Šport