Voznik zapeljal z vozišča in trčil v drevo

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari, vlom v počitniško hišico, poskus vloma v stanovanjsko hišo in goljufijo preko spleta.

Prlekija-on.net, sreda, 1. februar 2023 ob 08:23
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, voznici zasegli osebni avtomobil, osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Izven naselja Gornji Petrovci, je voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu, zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Pri trčenju se je lahko telesno poškodoval. V ostalih petih prometnih nesrečah je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari, vlom v počitniško hišico, poskus vloma v stanovanjsko hišo in goljufijo preko spleta.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti je bil voznici zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedovala vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.



Več v Črna kronika