Nogometni turnir selekcij U-7 v Ključarovcih

Mladi nogometaši so igrali borbeno in čvrsto

Branko Košti, nedelja, 18. september 2011 ob 10:305
Nogometni turnir selekcij U-7

Nogometni turnir selekcij U-7

V nabor prireditev ob praznovanju 13. praznika občine Križevci je bil vključen tudi nogometni turnir selekcij U-7, ki se je odvijal v soboto, 19. septembra, na igrišču v Ključarovcih. Dvanajst ekip mladih nogometašev, med njimi tudi deklica Tia Vaupotič v selekciji NK Vežej, se je borilo za pokal Občine Križevci.

Mnoge, ki ne spremljamo redno tekem teh mladih športnikov, je presenetilo njihovo znanje, predsvem pa čvrsta in borbena igra, kakršno so prikazale vse ekipe. Tekmovanje je potekalo v treh skupinah, po dve najbolši ekipi iz skupin sta napredovali v nadaljevanje, v zaključnem delu pa so se pomerile selekcije NK Čarda iz Martjanec, Središča ob Dravi in Veržeja. Ekipe so bile izredno izenačene, saj so bile po medsebojnih tekmah in po streljanju kazenskih strelov popolnoma izenačene, tako da je dokončni vrstni red določilo šele dodatno izvajanje strelov s petih metrov. Pri izvajanju le-teh je bila najuspešnejša selekcije NK Čarda, drugo mesto so zasedli mladi nagometaši iz Središča ob Dravi, tretji so bili domačini, igralci NK Veržej.

Pokale je podelil gost turnirja, nekdanji vratar slovenske nogometne reprezentance, nogometni trener in strokovni športni sodelavec TV Slovenjia Branko Zupan, medalje pa predsednica Odbora za družbene dejavnosti občine Križevci Lidija Koroša, sekretar OŠZ Pavel Zorko in predsednik ŠD Ključarovci Zoran Markovič.


Več v Šport

Slovenska bakla v Ljutomeru

Slovenska bakla že ta teden v Prlekiji

ponedeljek, 15. april 2024 ob 16:15
Meteorplast ŠIC bar U15

Meteorplast ŠIC bar U15 državni podprvak

ponedeljek, 8. april 2024 ob 09:29