Že zjutraj krepko pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo

V Žerovincih sta v soboto zjutraj trčili osebni vozili. Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročitelju pokazal 0.69 mg/l alkohola v izdihanemu zraku.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. februar 2023 ob 09:06
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V soboto, 11. februarja, ob 08.41 so policisti bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Žerovinci, kjer sta bila udeležena voznika osebnih avtomobilov. Pri ogledu prometne nesreče je obema udeležencema bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, pri čemer je povzročitelju alkotest pokazal 0.69 mg/l alkohola v izdihanemu zraku. V prometni nesreči so utrpeli lahke telesne poškodbe. Zoper kršitelja sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Ob 15.12 so policisti imeli v postopku voznika mopeda, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0.39 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 12. februarja, ob 13.18 so policisti imeli v postopku voznika mopeda, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0.33 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Prometna nesreča

Dopoldan prišlo do dveh prometnih nesreč




Več v Črna kronika