V Pomurju se prebuja tudi rokomet

Rokometni klub Pomurje bo letos tekmoval v enotni 2. DRL

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. september 2011 ob 17:40
Članska ekipa 2011

Članska ekipa 2011

V Rokometnem klubu Pomurje so se v zadnjem času zgodile velike spremembe. Bivšim rokometašem ni bilo vseeno za rokomet v Pomurju, zato so združili moči ter začeli postavljati temelje za stabilno delovanje kluba.

Primarni cilj v klubu je priprava trdnih temeljev za delovanje kluba, sodelovanje z okoljem, gospodarstvom, starši ter predvsem delo z mladimi. Delo s prvo ekipo, ki bo letos tekmovala v enotni 2. DRL je prevzel renomirani trener Vlado Hebar, ki je tudi koordinator vseh ostalih ekip. Delo trenerja se že pozna na rezultatih članske ekipe, ki je predprejšnji vikend zmagala na turnirju v Radencih (sodelovali sta še ekipi Arcont Radgone in Drave Ptuj), kjer so opravili tudi 4-dnevne skupne priprave.

Na zadnji skupščini so izvolili tudi novo vodstvo, predsednik je postal Andrej Gomboši.

Nekaj prihajajočih tekem kluba:
- v ponedeljek, 19.9.2011 je na sporedu še zadnja pripravljalna tekma pred začetkom prvenstva v gosteh pri RK Veliki Nedelji
- v soboto, 24.9.2011 ob 19.00 bo v dvorani OŠ III v Murski Soboti prvi krog 2. DRL. Ekipa se bo pomerila z ekipo DŠR Aleš Praznik iz Ljubljane.
- v torek, 27.9.2011 ob 20:30 bo v dvorani OŠ III v Murski Soboti tekma 1/16 finala Pokala Slovenije s prvoligašem RK Maribor Branik


Več v Šport