Voznik zapustil kraj prometne nesreče, policija prosi za pomoč

Voznik osebnega avtomobila srebrne barve je kraj prometne nesreče zapustil v smeri Benedikta, brez da bi na kraju prometne nesreče ustavil in poškodovanemu v prometni nesreči nudil prvo pomoč ter potrebne podatke.

Prlekija-on.net, sobota, 18. februar 2023 ob 22:27
Policija

Policija

Policisti Postaje prometne policije Maribor obravnavajo prometno z nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. V soboto, 18. februarja, ob 14.25 se je na regionalni cesti Gornja Radgona - Benedikt, izven naselja Ihova pripetila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov. Voznik osebnega avtomobila srebrne barve je kraj prometne nesreče zapustil v smeri Benedikta, brez da bi na kraju prometne nesreče ustavil in poškodovanemu v prometni nesreči nudil prvo pomoč ter potrebne podatke.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošajo morebitne očividce, da o nesreči obvestite najbližjo policijsko postajo oziroma Postajo prometne policije Maribor na številko 02 450 20 30 ali pokličete na številko 113, ali anonimno številko policije 080 1200.

Gasilci JZ GB Maribor in PGD Gornja Radgona so proti naletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator v vozilu, očistili iztekle tekočine in nudili prvo pomoč poškodovancu do prihoda reševalcev NMP Lenart.

Nesreče v cestnem prometu 18.02.2023 14:26 V naselju Ihova je prišlo do prometne nesreče, v...

Objavil/a PGD Gornja Radgona dne Sobota, 18. februar 2023



Več v Črna kronika