Z avtomobilom v drevo

Prometna nesreča tudi na avtocesti ter poskus vloma v klubske nogometne prostore

Prlekija-on.net, nedelja, 25. september 2011 ob 08:471
Kačure

Kačure

V nedeljo, 25. septembra, nekaj pred 6. uro, je na cesti Ljutomer - Ormož v Kačurah, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se zaletelo v drevo. Pri tem so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem.

Reševalci NMP Ljutomer so poškodovanega voznika oskrbeli in ga prepeljali na zdravljenje v bolnišnico.

Prometna nesreča na avtocesti
V soboto, 24. septembra, pa sta okoli 22.40, na pomurski avtocesti Murska Sobota - Maribor, pred cestninsko postajo Dragotinci trčila tovornjak in osebno vozilo.

Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Murska Sobota, PGD Ljutomer in PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem.

Voznik osebnega avtomobila, tujec, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil prometnim razmeram in trčil v zadnji levi del tovornega vozila, katero se je zaustavilo v koloni pred cestninsko postajo. Zatem je osebni avtomobil odbilo v levo in je trčil še v kombinirano vozilo. Sopotnik v osebnem avtomobilu se je pri tem huje telesno poškodoval.

Poskušali vlomiti v klubske nogometne prostore
S področja kriminalitete pa je bil ponoči obravnavan tudi poskus vloma v klubske prostore na nogometnem igrišču v Ljutomeru.


Več v Črna kronika