1. oktobra brezplačna kava

Bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA že četrto leto zapored praznujejo Dan kave

Prlekija-on.net, četrtek, 29. september 2011 ob 21:312
1. oktobra brezplačna kava

1. oktobra brezplačna kava

1. oktober je že mnoga leta pomemben datum za ljubitelje kave po celem svetu. VIVA namreč že četrto leto zapored praznuje tradicionalni Dan kave, tako da ponudi brezplačno skodelico kave vsaki stranki na vsakem bencinskem servisu OMV s ponudbo VIVA.

V zadnjih štirih letih je bilo na vseh VIVA servisih prodanih več kot 130 milijonov skodelic kave. Letos pa je VIVA za vse kavne nadebudneže pripravila še dodatno posebno ponudbo: od 2. oktobra naprej bodo stranke lahko začele dan s kavo in dvema mini rogljičkoma po prav posebni ceni, ki bo veljala vse do konca oktobra.

Bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA praznujejo Dan kave
1. okober je torej posvečen aromatičnemu rjavemu zrnu, ki se mu, ko vas enkrat nežno prebudi, ne morete več upreti. VIVA zato vabi vse stranke, da si privoščijo brezplačno skodelico svoje najljubše kave. Kdorkoli bo obiskal katerega od petindvajsetih bencinskih servisov OMV s ponudbo VIVA v Sloveniji, bo prejel brezplačno skodelico kave po svoji izbiri. »V Sloveniji dnevno spijemo skoraj 3000 skodelic VIVA kave. Stranke so z okusom in širokim izborom zelo zadovoljne.  S tokratno posebno ponudbo pa jih želimo še posebej pogostiti in jim tako pripraviti manjše presenečenje«, je pojasnila Stella Kuštra, vodja gostinske dejavnosti v OMV Slovenija.

Devet neverjetno okusnih različic kave
VIVA je znana po tem, da ceni visoko kvalitetne produkte. VIVA kavne specialitete so pripravljene v WMF espresso avtomatih, iz sveže mletih kavnih zrn vrhunske kakovosti, postreženih v devetih različicah, od espressa in capuccina do latte macchiata. Narejena je v skladu z visokimi standardi najokusnejših kav iz najboljših dunajskih kavarn, s stalno kvaliteto in je na voljo vse dni v tednu.

Dnevu kave sledi posebna ponudba
VIVA bo po Dnevu kave predstavila tudi posebno ponudbo, ki bo veljala do konca oktobra. Po posebni ceni boste namreč dobili kombinacijo skodelice kave in dveh mini rogljičkov s čokoladnim in lešnikovim nadevom.  »Naj bo to vabilo vsem našim strankam, da se prepričajo o kvaliteti naše kave in peciva«, je dodala gospa Kuštra.


Več v Slovenija