Obravnavali grožnjo, nasilje v družini in več tatvin

V jutranjih urah je bilo prijetih sedem tujcev, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Republiko Slovenijo, malo po polnoči pa so policisti na avtocesti zaustavili tujega državljana, ki je v vozilu prevažal štiri ilegalne migrante.

Prlekija-on.net, petek, 31. marec 2023 ob 07:39
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je kolesar lažje telesno poškodoval, deset kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču ter en primer povoženja divjadi. Na območju policijske postaje Gornji Petrovci je bilo v jutranjih urah prijetih sedem tujcev, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Republiko Slovenijo, malo po polnoči pa so policisti PP Lendava na avtocesti zaustavili tujega državljana, ki je v vozilu prevažal štiri ilegalne migrante.

S področja kriminalitete sta bila zasežena dva ponarejena bankovca v vrednosti 100 evrov, obravnavana je bila grožnja, nasilje v družini, več tatvin ter dve povzročitvi lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika