Mladinke ŽOK ZM Ljutomer v četrtfinalu DP

Odličen začetek ljutomerskih odbojkaric

Zoran Kosi, nedelja, 2. oktober 2011 ob 19:38
Mladinke ŽOK ZM Ljutomer

Mladinke ŽOK ZM Ljutomer

V nedeljo, 2. oktobra je v športni dvorani pri OŠ IC Ljutomer potekal turnir drugega kroga mladinskega državnega prvenstva. Ljutomerčanke so zasedle 2. mesto ter se tako uvrstile v nadaljnje tekmovanje.

Prvo tekmo so mladinke ŽOK ZM Ljutomer igrale proti favoritzirani ekipi Nove KB Branik, katera je po pričakovanju tekmo tudi dobila z rezultatom 2 : 0 (25:7, 25:7). V drugi tekmi turnirja so igralke Nove KBM Branik premagale tudi ekipo Benedikta z rezultatom 2 : 0 (25:14, 25:14) in se tako kot prvouvrščene uvrstile na četrtfinalni turnir.

V odločilni tekmi za drugo mesto, ki še prav tako vodi v četrtfinale, sta se pomerili ekipi ŽOK ZM Ljutomer in Benedikt. Po napeti in precej živčni tekmi so bile uspešnejše domačinke, saj so v končnici setov igrale dovolj zbrano in motivirano, da so na koncu slavile z rezultatom 2 : 0 (25:17, 25:20).

Četrtfinale je na sporedu že prihodnjo nedeljo. Na turnirju bosta poleg Nove KBM Branika in ŽOK ZM Ljutomer sodelovali še ekipi Prevalje in Formis. Kraj turnirja še ni določen.


Več v Šport