Pomerili so se na velikonočnem turnirju v balinanju

Najuspešnejši na tekmovanju so bili ekipa Društva upokojencev Turnišče I, drugi so bili Društvo Kameščonci SP, tretji pa DU Turnišče II.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. april 2023 ob 07:49
Balinarski velikonočni turnir v Ljutomeru

Balinarski velikonočni turnir v Ljutomeru

Na velikonočnem turnirju v balinanju, ki je potekal na balinišču pri Domu starejših občanov Ljutomer, v sredo, 5. aprila, je tekmovalo šest ekip. Pred pričetkom tekmovanja sta zbrane nagovorila predsednik Športne zveze Ljutomer, Miroslav Rauter in direktor Doma starejših občanov Ljutomer, mag. Tomislav Nemec. Nato je napotke podal še vodja tekmovanja, Feliks Pihlar.

Najuspešnejši na tekmovanju so bili ekipa Društva upokojencev Turnišče I, ki so tako osvojili prvo mesto. Za zmagovalno ekipo so balinali: Angela Tešič, Nada Špilak, Simon Tešič in Dana Maučec. Drugi so bili Društvo Kameščonci SP, tretji pa DU Turnišče II.

Najboljše tri ekipe so prejele medalje. Čestitke vsem ekipam za prikazano igro, še bolj pomembno pa je bilo prijateljsko druženje ob športnem udejstvovanju.

Športna zveza Ljutomer se zahvaljuje Domu starejših občanov Ljutomer in Društvu upokojencev Ljutomer za soorganizacijo tekmovanja.




Več v Šport