S koncertom obeležili obnovo prostorov Mladinskega centra Gornja Radgona

V Gornji Radgoni bodo uredili mladinski center

Dejan Razlag, nedelja, 9. oktober 2011 ob 09:35
Muškat Hamburg

Muškat Hamburg

Po daljšem kulturno-glasbenem zatišju se je v Gornji Radgoni sedaj začelo dogajati. Tokrat so v sklopu tedna mladih organizirali dogodek za mladino.

Celotna sobota je bila namenjena druženju mladih, s čimer so tudi uradno obeležili obnovo prostorov bodočega Mladinskega centra Gornja Radgona, ki se nahaja za kinodvorano.

Že dopoldan so pričeli stilsko predrugačenje bodočih prostorov mladinskega centra z grafičnimi delavnicami, kjer so narisali različne grafite.

Popoldan se je pred prostori MC-ja na odru zvrstilo šest glasbenih skupin. Najprej je zbrane nagovoril Majki Di Majk, potem pa so oder zavzeli metalski Little Ann in Obnounce, radgonski glasbeni posebneži Y, zabavljaški punk'n'roll Muškat Hamburg, večer pa so zaključili panksi Strike A Fire.

Pred prostori je potekala tudi akcija zbiranja starega papirja, s prodajo katerega bodo sredstva namenili za obnovo bodočega mladinskega centra, kot pa se za ta jesenski čas spodobi, so poskrbeli tudi za pečene kostanje, za katere so poskrbeli pri študentsko-mladinskem klubu Klinka.

V sklopu MC-ja v Gornji Radgoni, ko bo le-ta zaživel, lahko takšnih in podobnih dogodkov verjetno pričakujemo še več.


Več v Družabno