Med zakoncema prišlo do spora, eno osebo so nato odpeljali na zdravljenje v psihiatrično bolnišnico

V soboto zvečer so ormoški policisti kontrolirali tudi voznika mopeda, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0.94 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. maj 2023 ob 07:44
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 5. maja, ob 8.23 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda, katera se je dogajala 4. 5. 2023, v popoldanskem času. Zoper kršitelja sledi plačilni nalog po ZJRM-1 člen 6/1.

Ob 19.34 so bili obveščeni o tatvini predmetov na dvorišču zapuščene hiše. Policisti so na kraju od naznaniteljice sprejeli zapisnik o sprejemu kazenske ovadbe za kaznivo dejanje Tatvine. Po zbranih obvestilih bo na državno tožilstvo posredovana kazenska ovadba.

V soboto, 6. maja, ob 20.01 so bili obveščeni o domnevni kršitvi javnega reda in miru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med zakoncema prišlo samo do verbalnega spora, policisti pa niso ugotovili elementov prekrška oz. kaznivega dejanja. Na kraju bil tudi dežurni zdravnik, kateri je pregledal enega od udeležencev. Zaradi psihični težav je bila nato oseba odpeljana na zdravljenje v psihiatrično bolnišnico. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 20.04 je patrulja kontrolirali voznika mopeda, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0.94 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bil izdan plačilni nalog in izključen iz prometa.

Ob 23.55 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Patrulja je na kraju ugotovila, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Udeležencu nesreče je bil na kraju izdan plačilni nalog.




Več v Črna kronika

Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32
Slovo od Tiveka

Številni se poslavljajo od priljubljenega Tiveka

nedelja, 28. april 2024 ob 15:00