NK Veržej bo obeležil 60. letnico delovanja nogometnega kluba

Ob tej izjemni priložnosti želijo skupaj z vsemi proslaviti dolgoletno tradicijo, strast in uspehe, ki so zaznamovali klub.

Prlekija-on.net, četrtek, 11. maj 2023 ob 09:00
NK Veržej pripravlja proslavo ob 60. letnici

NK Veržej pripravlja proslavo ob 60. letnici

NK Veržej v soboto, 27. maja, v šotoru pred občinsko stavbo v Veržeju pripravlja veliko zabavo ob praznovanju 60. letnice delovanja nogometnega kluba. Ob tej izjemni priložnosti želijo skupaj z vsemi proslaviti dolgoletno tradicijo, strast in uspehe, ki so zaznamovali klub.

"Dogodek bo priložnost za srečanje s sedanjimi in nekdanjimi nogometaši NK Veržej, ki so s svojim talentom, predanostjo in vztrajnostjo prispevali k uspehom našega kluba. Druženje z našimi nogometnimi junaki bo zagotovo nepozabno in vam omogočilo, da obudite spomine ter delite svoje nogometne izkušnje z njimi. Na praznovanju bomo skupaj preživeli prijeten večer ob glasbi, zabavi in športnem duhu. Na voljo bo bogata izbira hrane in pijače ter različne aktivnosti, ki bodo poskrbele za vaše zadovoljstvo. Skupaj bomo delili trenutke smeha, veselja in povezanosti, ki so značilni za našo nogometno skupnost," sporočajo.

Zabava z atraktivno skupino Misteri

Kot vrhunsko presenečenje so za pripravili nastop atraktivne skupine Misteri. Ti izjemno talentirani glasbeniki bodo s svojo energijo in karizmo poskrbeli za nepozabno vzdušje ter vas popeljali v glasbeni svet, ki vas bo pustil brez besed. Prepričani so, da boste uživali v njihovem izjemnem nastopu, ki bo prava paša za ušesa in srce.

Da pa bo veselica pod šotorom še bolj posebna, so se odločili za sodelovanje z Leščečki in drugimi lokalnimi skupnostmi.

Pridružite se klubu, da skupaj proslavimo dosežke, ki so oblikovali klub in poudarili pomembnost nogometa v naši skupnosti. Vstopnine ni.

"Praznujmo skupaj in ustvarimo nepozabne spomine ob 60. letnici delovanja NK Veržej. Vaša prisotnost bo za nas najlepše darilo. Veselimo se druženja z vami in soustvarjanja nepozabnega dogodka," še sporočajo.

Že veste, kje boste 27. 5. 2023? Povej naprej, ker bo noro z Misteri !!!

Objavil/a NK Veržej dne Torek, 11. april 2023


Več v Šport