Prihajajoči konci tedna v znamenju gasilskih veselic v Prlekiji

Gasilske veselice se obetajo pri PGD Mota, Stročja vas, Ivanjkovci, Lukavci, Hermanci, Dragotinci, Ljutomer, Iljaševci, Koračice, Cvetkovci, Selišči-Kupetinci, Gornja Radgona, Pristava, Kokoriči...

Prlekija-on.net, petek, 9. junij 2023 ob 14:16
Obetajo se številne gasilske veselice

Obetajo se številne gasilske veselice

Vstopili smo že v junij in smo na pragu poletja, vrsti se vedno več dogodkov in zabav na prostem. Tudi gasilske veselice so že v polnem razmahu, ob prihajajočih koncih tedna pa jih bo še kar nekaj. Spodaj objavljamo gasilske veselice, ki se bodo zvrstile v naslednjih tednih.

130 let PGD Mota

Prostovoljno gasilsko društvo Mota ob 130. obletnici društva pripravlja svečano prireditev s slovesnostjo in srečelov z lepimi nagradami. Prireditev bo v soboto, 10. junija, s pričetkom ob 17. uri. Po svečani prireditvi sledi zabava z ansamblom Štrk.

130 let PGD Mota

130 let PGD Stročja vas

Prostovoljno gasilsko društvo Stročja vas prireja "provo gasilsko fešto" ob 130. obletnici društva. Le-ta bo v soboto, 17. junija, s pričetkom ob 17. uri. Nastopil bo Ansambel Roka Žlindre. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, pripravljajo pa tudi bogat srečelov.

130 let PGD Stročja vas

Prevzem GVM-1 in veselica PGD Ivanjkovci

Prostovoljno gasilsko društvo Ivanjkovci vas vabi na svečani prevzem novega moštvenega vozila GVM-1 in veselico z Darjo Gajšek ter Špas kvintetom. Veselica bo v soboto, 17. junija, ob 17.30, v šotoru pred gasilskim domom v Ivanjkovcih. Pripravljajo tudi gasilski srečelov. Za pijačo in jedačo je poskrbljeno

Prevzem GVM-1 in veselica PGD Ivanjkovci

130 let PGD Lukavci

Prostovoljno gasilsko društvo Lukavci vas vljudno vabi na gasilsko veselico ob 130. obletnici delovanja društva, ki bo v soboto, 17. junija ob 18. uri v Vaškem jedru v Križevcih pri Ljutomeru. Za zabavo bodo poskrbeli ansambel Poskočni muzikanti, člani društva pa bodo pripravili bogat srečelov. Poskrbljeno bo za mrzlo pijačo in toplo jedačo, kot pa vedno bodo lukaški "čehi" in "dikline" poskrbeli za magičen napoj, ime še zaenkrat naj ostane skrivnost. Sedaj pa manjkate samo še vi, zato pridi tudi ti, saj veste kako pravijo "več nas je bol lušno je".

130 let PGD Lukavci

Prevzem gasilskega vozila in veselica PGD Hermanci

Prostovoljno gasilsko društvo Hermanci vas vabi na uradni prevzem gasilskega vozila GVM-1 in gasilsko veselico z ansamblom Vzklik in skupino Chicas, ki bo v soboto 24. junija ob 17. uri v Vaško gasilskem domu Hermanci. Na prireditvi bo nastopil tudi ženski pevski zbor GZ Ormož, blagoslovili bodo novo vozilo, uradno predali ključe ter podelili zahvale.

Deli med prijatelje in se vidimo 24.6.2023 v Hermancih!

Objavil/a Prostovoljno Gasilsko Društvo Hermanci dne Sobota, 27. maj 2023

120 let PGD Dragotinci

Prostovoljno gasilsko društvo Dragotinci vabi na veselico, ki bo potekala v soboto, 17. junija od 20. ure naprej v Dragotincih. Društvo obeležuje 120-letnico in so zato pripravili gasilsko veselico z ansamblom Spev.

120 let PGD Dragotinci

2. gasilska veselica PGD Ljutomer

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ljutomer pripravljajo letos že 2. gasilsko veselico na ljutomerskem hipodromu. Veselica bo v soboto, 24. junija od 18. ure dalje, ko bo zabava z Dejanom Vunjakom & Brendijevimi barabami ter Zlato Žilo.

2. gasilska veselica PGD Ljutomer

130 let PGD Iljaševci

Prostovoljno gasilsko društvo Iljaševci vas vljudno vabi na gasilsko veselico ob 130. obletnici delovanja društva, ki bo v soboto, 24. junija ob 19. uri v Vaškem jedru v Križevcih pri Ljutomeru. Za zabavo bodo poskrbeli Štrki, prisoten bo tudi znan TV voditelj Peter Poles, ki bo skupaj z domačinko povezoval uradni del, kasneje pa se bo pozabaval z žrebanjem glavnih nagrad srečelova.

130 let PGD Iljaševci

2. Čevapčijada po Tomaževsko

Prostovoljno gasilsko društvo Koračice v sodelovanju z Občino Sveti Tomaž organizirajo in vabijo na 2. Čevapčijada po Tomaževsko. Prireditev bo v soboto, 1. julija od 15. ure naprej, v prireditvenem šotoru pri Kulturnem domu Sveti Tomaž. Od 16.00 naprej zabava z ansamblom Prleški kvintet.

100 let PGD Cvetkovci

Prostovoljno gasilsko društvo Cvetkovci vabi na veliko veselico pod šotorom ob praznovanju 100 let PGD Cvetkovci z ansamblom Saša Avsenika. Veselica bo v soboto, 1. julija od 17. ure dalje.

100 let PGD Cvetkovci

90 let PGD Selišči-Kupetinci

Prostovoljno gasilsko društvo Selišči-Kupetinci vabi na gasilsko veselico, ki bo v soboto, 1. julija od 19. ure dalje. Nastopili bodo Srčni muzikanti in Nuša Rojs ob prevzemu nove motorne brizgalne in 90-letnici PGD Selišči-Kupetinci. Za hrano in pijačo bodo poskrbeli gasilci iz Selišč in Kupetincev.

90 let PGD Selišči-Kupetinci

Gasilska veselica PGD Gornja Radgona

Prostovoljno gasilsko društvo Gornja Radgona vabi na gasilsko veselico s Polkaholiki in Štrki. Veselica bo v soboto, 1. julija s pričetkom ob 20. uri, v hali C Pomurskega sejma. Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno.

Gasilska veselica PGD Gornja Radgona

130 let PGD Pristava

Prostovoljno gasilsko društvo Pristava pri Ljutomeru vabi v soboto, 8. julija ob 17. uri na Pristavo, kjer bodo praznovali 130 let PGD Pristava. Zbrane bo zabavala skupina Zlata Žila. Za pijačo, hrano in dobro družbo bo poskrbljeno.

130 let PGD Pristava

130 let PGD Kokoriči

Prostovoljno gasilsko društvo Kokoriči vas vljudno vabijo na proslavo ob 130. obletnici delovanja PGD Kokoriči. Prireditev bo v soboto, 15. julija od 18. ure dalje, pod šotorom pred gasilskim domom v Kokoričih. Po proslavi bo veselica z ansamblom Prisrčniki.

130 let PGD Kokoriči

Če smo katero gasilsko zabavo pozabili omeniti, nam sporočite na kontakt.



Več v Družabno