Pridržali kršitelja, ki se kljub intervenciji policistov ni pomiril

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino iz osebnega avtomobila, tatvino goriva na bencinskem servisu, goljufijo pri spletnem nakupu, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva in kaznivo dejanje zalezovanja.

Prlekija-on.net, sreda, 28. junij 2023 ob 07:55
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino iz osebnega avtomobila, tatvino goriva na bencinskem servisu, goljufijo pri spletnem nakupu, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva in kaznivo dejanje zalezovanja. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe, so na avtocesti odkrili ukraden osebni avtomobil znamke Land rover. V postopku je bilo ugotovljeno, da je bil osebni avtomobil ukraden 18. junija letos v Veliki Britaniji.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju PP Murska Sobota.Več v Črna kronika