Še dolgo naj jesen vas topla greje, naj teče čas brez bolečin in zla...

Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Branko Košti, nedelja, 23. oktober 2011 ob 20:221
Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

"Še dolgo naj jesen vas topla greje, naj teče čas brez bolečin in zla..." Te besede so zapisale vzgojiteljice vrtca pri Mali Nedelji na lične spominke, ki so jih izdelale skupaj z otroci vrtca, namenili pa so jih starejšim krajanom iz KS Mala Nedelja, zbranim na vsakoletnem srečanju, letos v gostilni Slekovec. Krajane, starejše od sedemdeset let, sta na srečanje povabila KO RK Mala Nedelja in KS Mala Nedelja.

Predsednik Sveta KS Mala Nedelja Vilko Vajda, je udeležencem zaželel prijetno druženje, pozdravila pa jih je tudi predsednica Območnega združenja RKS Ljutomer Vera Bogdan in zaželela, da preživijo jesen življenja v krogu svojih dragih, saj je živlenje najlepše, če sodelujejo generacije vseh treh življenskih obdobij. Prav tako je izpostavila vlogo organizacije RK v teh kriznih časih in tiste, ki morebiti potrebujejo pomoč pozvala, naj se ne sramujejo prejeti pomoči, saj je pomoč v stiski ena osnovnih dejavnosti RK in ostalih dobrodelnih organizacij.

Prisrčen kulturni program so izvedli učenci OŠ Mala Nedelje, srečanje pa so nadaljevali z druženjem ob hrani in glasbi.

TUNČEK ponedeljek, 24. oktober 2011 ob 08:49

Če je starost bres bolečin in betegov, se sploča živeti. Jaaa

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno