Broken Hearts izdali tretjo avtorsko pesem

Pesem so posneli v studiu RSL Production v Novem mestu

Prlekija-on.net, sreda, 26. oktober 2011 ob 17:50
Fantje skupine Broken Hearts so se po izdanih dveh avtorskih komadih končno odločili, da posnamejo tretjega. Tokrat so se zadeve lotili bolj resno in se samozavestno, z željo po uspehu, podali na snemanje v enega največjih studiev v Evropi, kjer snemajo svetovno znani glasbeniki, to je studio RSL Production v Novem mestu.

Glasbena skupina Broken Hearts prihaja iz širše okolice Pomurja in jo sestavljajo fantje, v večini študentje. Delujejo od februarja letos in v tem kratkem času so dosegli več kot so sami pričakovali, saj so imeli že več kot deset nastopov, med drugim tudi tri večje, ko so nastopili v družbi z Nude, Prljavo kazalište, Big foot mama, Maja Keuc, Slon&Sadež in drugimi ter izdali še tri avtorske single. Prva dva, z naslovom "Daj srce, zaštekaj" in "Ti si ta" pod taktirko Romana Sarjaša, za tretji singel pa so tvegali veliko več.

17. in 18. oktobra so se namreč z novim kitaristom podali v Novo mesto, kjer so z veliko volje in z željo po uspehu začeli s snemanjem. To je potekalo dva dneva in pravijo, da so ob trdem delu tudi neizmerno uživali in pridobili kar precej znanja in izkušenj. Pesem z naslovom Med vodo in soncem, ki je nastajala kar precej časa, je tokrat v večji meri v "rockerskem" stilu in za razliko od ostalih, malce diši po tujem, oziroma ne v "slovenskem" stilu. Prav to je bil tudi njihov namen, saj želijo v slovensko glasbeno sceno prinesti nekaj novega, svežega in predvsem poslušanega, zato upajo, da bo ta pesem poslušalcem segla čim dlje v uho in da bodo ob poslušanju uživali vsaj toliko, kot uživajo fantje sami.

Broken Hearts na Pozdrav poletju v Ljutomeru

Delo tonskega mojstra in producenta je tokrat prevzel izkušeni Tomaž Maras - Mot, za besedilo sta poskrbela člana skupine Filip in Gregor, za glasbo so pa poskrbeli vsi fantje iz skupine.

Broken Hearts na Prleški poletni noči v Ljutomeru

Med vodo in soncem je pesem, katere besedilo govori o samozavesti, o tem, da se po vsakem padcu moramo pobrati, predvsem v tem realnem svetu, ko gre marsikaj narobe. Da se na poti med dobrim in slabim moramo znati odločiti za dobro, predvsem pa moramo iz vsega slabega znati potegniti nekaj dobrega za nas, pozitivnega za življenje.

Broken Hearts na srečanju MK Moliboga v Lukavcih

Več o samem snemanju, fotografije in ostalo, najdete na uradni spletni spletni strani skupine Broken Hearts: www.brokenhearts.si.

Skupino boste lahko videli in ji prisluhnili ta petek, 28. oktobra v Bar klubu v Ljutomeru, na PŠK Halloween brucovanju.

Skladbo Med vodo in soncem lahko poslušate spodaj:

Predvajalnik





Več v Glasba in film