Na Krapju padel kolesar, ki je vozil pod vplivom alkohola

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Ljutomer.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. avgust 2023 ob 07:43
Kolesar se je poškodoval

Kolesar se je poškodoval

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi ter zaseg vozila.

Posledica dveh prometnih nesreč je bila zgolj materialna škoda, v ostalih dveh nesrečah pa sta se udeleženca lahko telesno poškodovala. V prvem primeru je voznik v Črenšovcih zapeljal izven vozišča in trčil v betonsko ograjo, zaradi česar se je lahko telesno poškodovala potnica v vozilu. V naselju Krapje pa je zaradi vožnje pod vplivom alkohola in preblizu desnemu robu vozišča padel kolesar ter se lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje vrat v Lendavi in fasade objekta v Ljutomeru, zatajitev, kjer si je neznanec protipravno prilastil mobilni telefon, katerega je našel na javnem kraju v Lendavi, tatvino goriva v Pincah, spletno goljufijo in vlom ter tatvino iz kleti v Lendavi.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Apačah so vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Ljutomer.




Več v Črna kronika