Zagorelo ostrešje gostinskega lokala v Sv. Juriju ob Ščavnici

Do sedaj je bilo ugotovljeno, da je zagorel del ostrešja objekta. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. Vzrok požara bo ugotovljen po opravljenem ogledu.

Prlekija-on.net, sobota, 26. avgust 2023 ob 08:19
Gasilci

Gasilci

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, požar, dva primera povoženja divjadi ter dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 19.15 je v Dolgovaških goricah, zaradi neprilagojene hitrosti padel voznik mopeda. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino registrske tablice z mopeda z oznako MB 09-KV, goljufijo preko spleta, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva, poškodovanje osebnega avtomobila ter tatvino osebnega avtomobila Škoda fabia, svetlo sive barve z oznako MS FS-050.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Moški, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan.

Ob 22.24 uri so bili obveščeni, da gori ostrešje gostinskega lokala v Svetem Juriju ob Ščavnici. Do sedaj je bilo ugotovljeno, da je zagorel del ostrešja objekta. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. Vzrok požara bo ugotovljen po opravljenem ogledu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Včeraj je bilo pestro, popoldan bila vaja Gasilske zveze, ob 22:26 so se nam pa oglasili pozivniki za požar na Piceriji...

Objavil/a PGD Sveti Jurij ob Ščavnici dne Petek, 25. avgust 2023



Več v Črna kronika