V Ljutomeru zaradi vožnje preblizu roba vozišča padla voznica e-skiroja in se poškodovala

Prišlo je tudi do prometne nesreče med kolesarjem in voznikom motornega kolesa.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 07:36
Policija

Policija

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, kjer so se tri osebe lahko telesno poškodovale, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 9.20 uri so bili obveščeni, da je v ostrem ovinku izven naselja Dolič prišlo do prometne nesreče med kolesarjem in voznikom motornega kolesa. Policisti so ugotovili, da je kolesar med vožnjo navzdol, v ostrem desnem ovinku, zaradi neprilagojene hitrosti padel in trčil v nasproti vozečega motorista. Pri trčenju sta se oba lahko telesno poškodovala. Ob 21.45 je v Ljutomeru zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padla voznica e-skiroja. Pri padcu se je lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino mobitela in nasilje v družini. Nasilnežu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.




Več v Črna kronika