Petra Mlinarič Jager - SDS-ova kandidatka v volilnem okraju Ljutomer

SDS predstavil svojo kandidatko

Prlekija-on.net, četrtek, 10. november 2011 ob 17:4519
Tiskovna konferenca

Tiskovna konferenca

V četrtek, 10. novembra, je Občinski odbor SDS Ljutomer na tiskovni konferenci tudi uradno predstavil kandidatko SDS-a za volitve v Državni zbor za volilni okraj Ljutomer.

Na tiskovni konferenci je predsednik OO SDS Ljutomer in član OS Občine Ljutomer, Andrej Lah povedal, da je njihova kandidatka na predčasnih državnozborskih volitvah, ki bodo 4. decembra, Petra Mlinarič Jager. Petra je dejala, da jo je h kandidaturi spodbudil program stranke 10+100, kateri ponuja deset nujnih protikriznih ukrepov, ki jih bo stranka v primeru izvolitve sprejela v prvih stotih dneh mandata ter sto ukrepov, ki jih bodo v stranki sprejeli v naslednjih štirih letih. Petra je dejala še, da so osnovna načela stranke pravičnost, gospodarski razvoj in nova delovna mesta.

»Štipendije pod našo vlado ne bodo ukinjene«
Petra je dejala, "če bom izvoljena v Državni zbor, bom vzpostavila dialog z lokalno skupnostjo, pomagala pri črpanju evropskih sredstev, posebej pa se bom ukvarjala s problematiko mladih, ki se soočajo s problemom zaposlovanja, urejanjem prebivalnega problema in izobraževanja," ter dodala, da štipendije pod njihovo vlado ne bodo ukinjene, temelj reševanja vseh problemov, pa je po njenem mnenju vsekakor razvoj gospodarstva.

SDS na volitve s programom 10+100
SDS se bo na volitve podal s programom 10+100, s katerim, kot pravijo, so edini resno pripravljeni na vsa štiri leta, na katera upajo, da jih čakajo na vladi.

Nekaj več o samem programu ter o drugih programskih vsebinah pa si lahko ogledate v spodnjem videu.




Več v Politika