Zaradi hitrosti izgubil nadzor nad vozilom

V nesreči so se tri osebe lažje poškodovale

Prlekija-on.net, sobota, 12. november 2011 ob 18:0911
Trčila tri osebna vozila

Trčila tri osebna vozila

V soboto, 12. novembra, se je okoli 13.30 ure na Ormoški cesti v Ljutomeru zgodila prometna nesreča. V nesreči so se tri osebe lažje poškodovale, ki so jih oskrbeli reševalci NMP Ljutomer.

Na kraju prometne nesreče, je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila AUDI A6 pripeljal iz smeri Stročje vasi v naselje Ljutomer. Zaradi neprilagojene hitrosti, ga je na manjši vzpetini pred železniškim prehodom dvignilo v zrak in vozilo je poletelo nekaj metrov čez železniško progo.

Ko je vozilo pristalo nazaj na cesto, je podrsalo po cestišču in voznik je izgubil nadzor nad vozilom. Tako je med vožnjo z zadnjim levim delom oplazilo drugo vozilo, ki je pripeljalo nasproti.

V nadaljevanju je AUDI zapeljal desno izven cestišča, kjer je najprej trčil v kamnito okrasno korito za rože in nato še v zabojnike za zbiranje ločenih odpadkov tik pred križiščem za Ormož, kjer se je tudi ustavil. Materialne škode je za 10.000 evrov.

Pri prometni nesreči so posredovali tudi gasilci PGD Ljutomer, ki so odklopili akumulatorje, pomagali reševalcem in očistili cestišče.


Več v Črna kronika