Zmaga Millenniuma nad Krimom

ŽRK MILLENNIUM : RK KRIM MERCATOR B 34:33

Prlekija-on.net, torek, 15. november 2011 ob 11:47
ŽRK Millennium

ŽRK Millennium

Po bolečem porazu v Račah prejšnji teden so članice ŽRK Millennium-a iz Svetega Jurija ob Ščavnici, pod vodstvom trenerja Boštjana Žinkoviča, pokazale, da tekem na domačem terenu ne predajo in po težki in razburljivi tekmi slavile 3. zmago v letošnji sezoni.

Z rezultatom 34:33 so premagale "nepremagljivi" Krim Mercator "B", drugo ekipo državnega klubskega prvaka Krim Mercatorja. Celotno tekmo so domačinke bile korak pred gostjami in z dobro igro držale rezultat v svojo korist. Tako so ob koncu prvega polčasa vodile z 17 proti 13. Tudi drugi polčas so odlično začele domačinke, saj so rezultat povišale na 5 golov razlike v korist Millennium-a. Krimovke, ki jih je vodila ena najboljših nekdanjih rokometašic slavnega Krima Olga Čečkova, se niso predale in v zadnji minuti znižale rezultat na en gol razlike, kar pa ni zadostovalo za točke. Dobra igra in neusmiljen boj za zmago na domačem igrišču je tako Millenniumove rokometašice popeljal do 3. zmage letos in na trenutno 3. mesto na lestvici 1. B DRL vzhod.

ŽRK MILLENNIUM : RK KRIM MERCATOR "B" 34:33 (17:13)
Športna dvorana Radenci, 100 gledalcev, sodnika: Anderlič Ivan in Zorli Peter
Sedemmetrovke: Millennium 3(3), Krim 8(3)
Izključitve: Millennium 14 minut, Krim 4 minute

Millennium: Pihlar Laura 9, Šijanec Martina in Kurbus Sabina po 6, Kolbl Tina 4, Varga Mateja 3, Petrovič Tjaša 3, Kreft Danijela 3, Karnet Karla, Kolosovski Sara, Kaučič Barbara, Čeh Tina, vratarki Neubauer Andreja in Rajh Lara; trener: Boštjan Žinkovič, vodja moštva: Karl Vrbnjak
Krim: Jurič 8, Potisek 7, Zulič 5, Sunorič 4, Petauer, Dorič, Čehič in Pavič po 2 zadetka; trenerka: Olga Čečkova


Več v Šport