Nagrado za najboljšo igralko na Sloverotika 2023 prejela Sweet Mery

Sloverotika je letos potekala v popolnoma prenovljeni izvedbi, saj je imela bolj senzualni in izobraževalni pridih, manjkalo pa seveda ni vročih predstav.

Prlekija-on.net, torek, 28. november 2023 ob 09:29
Sweet Mery

Sweet Mery

Minuli konec tedna je v Celju potekal edinstven in svež dogodek, ki občinstvo popelje na nepozabno potovanje v svet erotike, Sloverotika. Dogodek se je na Celjski sejem vrnil po štirih letih in je potekal v popolnoma prenovljeni izvedbi, saj je imel bolj senzualni in izobraževalni pridih, manjkalo pa seveda ni vročih predstav. Za te je še posebej poskrbela glavna zvezda Sweet Mery iz Čakovca, ki je razvnela občinstvo z vročim seksom v živo, na koncu pa je prejela tudi nagrado za najboljšo igralko na Sejmu Sloverotika 2023. Glavna moška zvezda pa je bil edini slovenski igralec v filmih za odrasle, Mariborčan Mister Riddle.

Na odru so se sicer odvijale tematsko različne predstave, od modnih revij, do plesnih točk in bolj vročih predstav. Na svoj račun so prišle tudi obiskovalke, saj so za vroče nastope poskrbeli postavni fantje.

Letošnja Sloverotika je v prenovljeni obliki poskrbela za širšo publiko v nabito polni dvorani Celjskega sejma. Tokrat še objavljamo nekaj utrinkov sobotnega dogajanja.

Sweet Mery na celjskem odru

V Celju je bilo vroče: glavna zvezda Sweet Mery razvnela občinstvo v živo




Več v Družabno