Na Rogli se pričenja smučarska sezona

Med 9. in 16. uro bodo obratovale štirisedežnica Planja, vlečnica Uniorček, Košuta in Jasa.

Prlekija-on.net, četrtek, 7. december 2023 ob 13:25
Rogla, foto: Arhiv Unitur

Rogla, foto: Arhiv Unitur

Na Rogli se smučarska sezona 2023/2024 začenja v petek, 08. 12. 2023. Med 9. in 16. uro bodo obratovale štirisedežnica Planja, vlečnica Uniorček, Košuta in Jasa. Do preklica bodo veljale prilagojene cene dnevnih smučarskih vozovnic, in sicer bo dnevna smučarska vozovnica znašala 21,50 € za odrasle in 14,00 € za otroke.

Zaradi pomanjkanja naravnega snega tekaške proge še niso urejene. Tekaški center Rogla bo z obratovanjem začel takoj, ko bodo to dopuščali snežni pogoji.

Obvestila o spremembah in prilagoditvah bodo sproti objavljena na spletni strani www.rogla.eu in družbenih omrežjih.

Vzdrževalna in pripravljalna dela na žičniških napravah in smučarskih progah so potekala po načrtih in so v celoti zaključena.

Smučarske proge bodo v novi sezoni med drugim urejali tudi z novim teptalnim strojem Pistenbully 400W z vitlami, ki sodi med najsodobnejše tovrstne stroje. 

Tokrat se v novo zimsko sezono podajajo še posebej optimistični, saj so tik pred zaključkom projekta Park Mašinžaga - 1. faza, ki bo z novo dodatno turistično ponudbo omogočal tako desezonalizacijo kot tudi sinergijske učinke z obstoječo športno, wellness, gastronomsko in doživljajsko ponudbo gorskega športnega centra Rogla, pa tudi s termalnim zdraviliščem Terme Zreče ter destinacijama Rogla - Pohorje in Pohorje.




Več v Šport