Garaža pogorela v celoti

Vzrok požara bodo policisti skušali ugotoviti z ogledom, ki bo opravljen danes dopoldan.

Prlekija-on.net, nedelja, 10. december 2023 ob 07:59
Gasilci

Gasilci

Preteklo soboto so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru,tri požare, pridržali eno osebo ter šest primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino delov s tovornega vozila, tatvino prodajnih artiklov v trgovini in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva. Soboški polciisti pa so obravnavali še goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Cankovi je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da vozi pod vplivom alkohola. Odrejeno mu je bilo pridržanje.

V Apačah je v večernih urah zagorelo v garaži, ki je pogorela v celoti. Vzrok požara bodo policisti skušali ugotoviti z ogledom, ki bo opravljen danes dopoldan. V Murski Soboti, pa je zaradi kratkega stika na stropni svetilki zagorel parkiran kombi. V zgodnjih jutranjih urah pa je zaradi preboja elektrike zagorel lesen električni drog izven naselja Lipovci.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34