Delavec med delovanjem tekočega traku segel med valje, ki so mu zagrabili roko

Policisti so s področja kriminalitete obravnavali tatvino drv, kjer se je ugotovilo, da je osumljeni zmotno mislil, da se drevesa nahajajo na njegovem zemljišču. Navedeni se bo z lastnikom dogovoril glede povrnitve ali odkupa lesa.

Prlekija-on.net, četrtek, 22. februar 2024 ob 07:46
Zaradi poškodbe je ostal na zdravljenju v bolnišnici.

Zaradi poškodbe je ostal na zdravljenju v bolnišnici.

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali devet kaznivih dejanj, nezgodo pri delu, tri prometne nesreče, štiri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in poškodbo vozila na parkirišču.

S področja kriminalitete so obravnavali tri poškodovanja tuje stvari, kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bil osumljenemu izrečen ukrep prepoved približevanja, tatvino denarja iz bančnega računa, tatvino mobilnega telefona, tatvino denarnice z denarjem in dokumenti, tatvino izpušnega lonca z vozila, tatvino drv, kjer se je ugotovilo, da je osumljeni zmotno mislil, da se drevesa nahajajo na njegovem zemljišču. Navedeni se bo z lastnikom dogovoril glede povrnitve ali odkupa lesa.

S področja prometne varnosti so obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo in eno z lahkimi telesnimi poškodbami, saj je mladoletni kolesar zaradi neprilagojene hitrosti padel po makadamskem vozišču in zadobil poškodbo nosu. Prav tako pa so policisti pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola, nekemu drugemu vozniku osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli vozilo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Nezgoda pri delu se je zgodila v enem izmed podjetij. Delavec je med delovanjem tekočega traku segel med valje, ki so mu zagrabili roko. Zaradi poškodbe je ostal na zdravljenju v bolnišnici.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše predvsem na območju pomurske avtoceste A5.
Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25