Voznik motornega kolesa padel in se poškodoval

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. april 2024 ob 07:36
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Ob 11.43 uri so bili obveščeni, da je izven naselja Petanjci padel voznik motornega kolesa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik motornega kolesa, zaradi neprilagojene hitrost, v ostrem desnem ovinku zapeljal levo izven vozišča ter padel. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavli tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila z oznako MS NZ-378, izsiljevanje ter poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Danes, med 12 in 18 uro, bodo policisti tukajšnje policijske uprave izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Zaradi tega opozarjajo občane, da je zadrževanje v okolici in na strelišču lahko nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.




Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26