V Celju poteka mednarodni sejem Erotika 69

Že četrtič bodo podelili tudi kipec Zlatega Stojana

Prlekija-on.net, sobota, 10. december 2011 ob 14:30
Erotika 69 2011, foto: Vesmin Kajtazovič

Erotika 69 2011, foto: Vesmin Kajtazovič

Ta vikend v Celju poteka že četrti mednarodni sejem Erotika 69, največji erotični sejem v vzhodnoevropski regiji. Na prireditvenem prostoru je moč videti pester erotični program ter zvezde slovenske in svetovne pornoindustrije.

Erotika 69 predstavlja največjo erotično manifestacijo na Slovenskem, ki jo obišče več kot 12.000 obiskovalk in obiskovalcev iz Slovenije in tujine. Vsakega obiskovalca letos čaka tudi darilna vrečka s filmom Zajtrk petelinov in Sprostitvenim vodičem po Sloveniji 2012, program pa prinaša številne novosti kot so test vibratorjev v živo, Stojan College s serijo predavanj na temo oralnega seksa in fetišev ter mali filmski F.U.C.K. festival.

Dogajanje bo spremljal atraktiven spored performansov s Carlo Cox, Leonelle Knox, Sexy Ally, Lady Boy Fernando, in novo hrvaško porneso Alexo Wild. Od domačih estradnic bo posebna gostja Urška Čepin, ki bo na sejmu nastopila v živo s pesmijo Diva.

Že četrtič pa bodo podelili tudi kipec Zlatega Stojana, prvega slovenskega 'oskarja' za nadpovprečne domače dosežke s področja zabavne industrije za odrasle. Letošnji nominiranci oziroma nominiranke so:
  • KARMEN ČARNA, slovenska debitantka v visokoproračunskem trdoerotičnem filmu ZAJTRK PETELINOV;
  • 24UR.COM, najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji z najvišjim odstotkom (trdo)erotičnih vsebin;
  • MARJANCA SCHEICHER, novinarka, pisateljica in raziskovalka pikantnosti slovenske estrade;
  • URŠKA ČEPIN, razvpita seksi estradnica, diva iz ZAJTRKA PETELINOV in usodna ženska za slovensko politiko;
  • NIMFOMANKA MAXI, radijska voditeljica z najbolj senzualnim glasom in avtorica vročih kontaktnih oddaj.
Nekaj fotografij si lahko ogledate spodaj, več o samem sejmu ter dogajanju pa lahko spremljate na spletni strani www.erotika69.si.

Nekatere fotografije niso primerne za mladostnike.

Foto: Vesmin Kajtazovič


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.


Več v Slovenija