Voznik že dopoldan vijugal po cesti v okolici Veržeja

Zaradi nezanesljive in nevarne vožnje so ga uspeli zaustaviti šele v Križevcih pri Ljutomeru. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, vendar ga je odklonil, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. maj 2024 ob 08:11
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, tri kazniva dejanja, eno kršitev javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, dva primera povoženja divjadi in pridržanje voznika.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila na počivališču v Murski Soboti, poškodovanje tuje stvari v Stari Novi vasi, kjer je neznani storilec poškodoval vrata in okno na objektu društva ter vlom v počitniško hiško v Pincah, iz katere je neznani storilec odtujil bencinski agregat, več kosov orodja in drugih predmetov.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju v Murski Soboti. Moški, ki je pod vplivom alkohola v gostinskem lokalu nadlegoval osebje, je kraj zapustil še pred prihodom policistov.

Policisti so ob 11.30 uri v okolici Veržeja opazili voznika osebnega avtomobila, ki je vijugal po cesti. Zaradi nezanesljive in nevarne vožnje so ga uspeli zaustaviti šele v Križevcih pri Ljutomeru. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, vendar ga je odklonil, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.




Več v Črna kronika